Hotellitason unet sileissä lakanoissa

huhtikuuta 11, 2018

Heipä hei!


Hotellitason unet sekä petaus perustuu laadukkaisiin petivaatteisiin sekä tietysti kunnon tyynyihin sekä upean paksuun ja kevyeen peittoon. Kahvia ja leipää unohtamatta.

full moon aamupala petivaatteet

Petivaatteet kun on aika ajoin hyvä vaihtaa uusiin. Kevään kunniaksi on kiva uudistaa makuuhuone tekstiileillä helposti. Oikeastaan olen aiemmin ostanut petivaatteita ja nämä todellakin kestävät isältä pojalle tai oikeastaan äidiltä tyttärelle. Oikeastaan noista ei voi muuta huonoa sanoa, kuin sen ettei petivaatteet ole yksivärisen harmonisia ja sisustukseen sopivia. Omistan myös pellavalakanat, kuitenkin nämä kampapuuvillalakanat taitavat viedä jopa voiton niistä.

Nykyään on oma mieli todella tärkeässä roolissa ja tähän vaikuttavat oleellisesti oman kodin väriharmonia.

rakastu arkeen

Meillä on käytössä talven ajan paksu untuva peitto, jonka vaihdan kesän ajaksi ohuempaan. Meillä on siis käytössä yksi tuplapeitto. Tappelulta ollaan vältytty ja nyt kun on omat nimikoidut tyynyliinat ei tarvitse päätellä kummalla puolella nukutaan.

Täydellinen lahjaidea hääparille tai ylioppilaalle.
Laadukas nimikoitu tyynyliina.

full moon kampapuuvillalakanat nimikointi

Täydellinen hotellitason aamupala tuo arkeen toivottua luksusta. Täydellisen tästä tekee kiireetön aamu ja saa luvan kanssa nauttia aamukahvit rauhassa sängyllä.
Parasta on kuitenkin kunnon yöunet.

full moon kampapuuvillalakanat

Kuka tunnistaa pikkuisen kutinan, kun illalla kömmit hiukan viileän lakanan ja peiton väliin. Se tunne on ihan mieletön ja hetken päästä viileys kaikkoaa ja nukut niin hyvin kuin vain voit. Ilman että peitto tuntuu sähköiseltä ja käy kiinni sinuun.

aamupala sängyssä

Täydellisen sileät ja puhtaat lakanat mahdollistavat kunnon unet. Tästä tunteesta ei halua luopua, eikä haluaisi aamun saapuvan. Onneksi nämä upeat Full moon kampapuuvillalakanat nimikoituna mahdollistaa täydellisen hotellimaisen tunteen helposti kotiisi.

fullmoon nimikoidut tyynyliinat

Omat tyynyliinat ovat 50 X 60 kokoiset harmaat valkoisella tereillä ja nimikirjaimellamme varustetut. Takana 60 x 80 kokonaan valkoiset isommat tyynyliinat. Pussilakana on valkoinen harmaalla tereillä varustettu ja pieni ihastuttava yksityiskohta on pussilakanan yläreunassa molemmissa päissä olevat nauhat, johon voi solmia peiton kiinni. Sekä tietysti keskellä pussilakanan alapäätä on tarra, joten peitto ei pullahda sieltä rumasti näkyviin.

fullmoon nimikoidut petivaatteet

Hyvää yötä ja huomenta.

Näitä kauniita petivaatteita ei tarvitse piilotella päiväpeiton alle, vaan petaus voi olla näin huoleton.

fullmoon petivaatte kampapuuvilla

Tutustu ihmeessä lisää ja tilaa omat uudet petivaatteet sekä lahjat  www.fullmoon.fi

Sua kauniit unet kiittää.
Tuotteet saatu blogiyhteistyönä.

Saatat Pitää Myös

4 comments