SYREENIEN TUOKSUA & KIRPPISLÖYTÖJÄ

toukokuuta 31, 2024

 Heissan,

Toukokuun loppuu pian ja pihamaalla tuoksuu ihanalta ja näiden tuoksujen takana on pihalle istuttamani syreenipensaat. Olen siis vuosia sitten istuttanut pienet taimenet ja näistä olen nyt saanut takapihan aidaksi kasvaneet syreeni tai kotoisammin sireeni pensaat. Valkoisia ja violettia sekaisin ja on aivan ihanaa aikaa kun voi käydä leikkaamassa muutaman kukan vaasiin ja sisätiloihin saman ihanan tuoksun.

Sireeni kimppu olohuoneen pöydällä.

Tämä varsin yleinen pensas on melko suosittu ja tätä näkee monissa pihoissa. En yhtään ihmettele miksi. Olen näitä pieniä alkuja saanut naapurilta ja osan pelastin tyttären pihalta raivauksen alta. Istutin nämä siksi takapihan aidanteeksi että näillä on tilaa kasvaa pituus ja leveyssuunnassa ja samalla nämä ovat rajana naapuritalon pihalle.

Olohuoneen sisustus.

KIRPPISLÖYTÖJÄ

Vaikka nämä lämpimät ja melko kuumat kesä ilmat ovat saaneet pihahommiin ja koti ja varsinkin sisustus on jäänyt kaiken jalkoihin. On pakko siivota välillä ja kun viime kirppisreissulla mukaani lähti paksu ja painava nukkamatto. Hikipisarat valui otsaa pitkin kun kannoin tätä autoon. Mutta olihan tämä hyvä syy kunnon siivoukseen.

Vaikka on kesä, sopii tämä olohuoneen värimaailmaan. Iso matto ja H&M home uusi tyynynpäällinen ovat marokkolaishenkisiä kuvioinnin tyylin vuoksi ja musta nahkapouffi sopii samanhenkiseen sisustukseen. Matossa on paksu nukka ja juuttipohja. Mielestäni tämä ei suoraan ole talven tai syksyn sisustukseen vaan sopii myös kesään.
Vai mitä mieltä olet?

Kirppislöytönä iso nukkamatto.
Paksu nukkamatto 20€
H&M tyynynpäällinen uusi 5,50€
Musta nahkapouffi 30€
Ikean olohuoneen pöytä 10€

Olohuoneen kesäinen sisustus.

Olohuoneen marokkolaistyylinen sisustus.

Sireenikimppu sinulle!
Sireenin tuoksuista viikonloppua sinulle!

Saatat Pitää Myös

0 comments