MAKUUHUONEEN SUURI KUKKATAPETTI & JOULUNODOTUS

marraskuuta 11, 2023

Heipä hei ja oikein hyvää isänpäivä viikonloppua ja mainosten mukaan vuoden harmainta päivää!

Minulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja hyvin nukutun yön jälkeen on hyvä aloittaa makuuhuoneen siivous.
Petivaatteita tulee vaihdettua melko usein ja tekstiilit vaikuttavat paljon siihen millaisen tunnelman makuuhuoneeseen haluan. Tämä on melko edullinen sisustusmuoto ja nopea vaihtaa fiiliksen mukaan.

Makuuhuoneen suuri kukkatapetti ja joulunodotus.

SUURI KUKKATAPETTI & JOULUNODOTUS

Aloin samalla miettimään kun vaihdoin petivaatteita että jos pidän petauksen melko yksivärisenä ja neutraalina sopisiko joulun sisustukseen myös kaunis dahlia tapetti joka ihastuttaa jokaisena aamuna kun herään.

Suuri kukkatapetti on kuin suuri taideteos. Mielestäni sen värimaailma on meille aivan täydellinen, koska sisustuksen muuttuessa sopii kaikki toisiinsa. Kuten nyt uusi & vanha, Ikea & vanha Ton tuoli kuten myös kukkatapetti & joulutähdet sopivat aivan hyvin riitelemättä keskenään.
Joulunodotushan on eniten kuitenkin tunnelma ja tunnelman luominen ja samalla ainakin itselläni kaamosajan helpottaminen.

Makuuhuoneen sisustus uusi & vanha yhdessä.

Hieman pelkäsin kuinka nämä kaksi maailmaa kohtaa toisensa. Mutta näin pienellä joululla vielä aivan täydellisesti. Suuret tähdet jotka olen joskus tehnyt paperipusseista (Ohje näihin suuriin diy paperipussitähtiin löytyy kolmen vuoden takaa) ovat sopivan pehmeitä makuuhuoneeseen. Tähtien sakarat eivät ole suorat eivätkä terävät. Joten nämä jo kolme joulua ihastuttaneet paperitähdet ovat loistavat joulunodotuksen aloittamiseen. Koska aina tämä joulunodotus alkaa ensimmäisen tähden ripustuksesta.

makuuhuoneen vanha talonpoikaiskaappi.


Melko pienillä joulujutuilla vielä aloitin, mutta uskon että vielä laitan jouluvaloja ja koristeita lisään mitä edemmäksi kaamosta mennään. Mutta tällä hetkellä näin on hyvä.

Makuuhuoneen pehmeä sisustus.

Makuuhuoneeseen laitoin monta vuotta vanhat mummoni kutomat valkoiset matot. Kylmä lattia kun ei tunnu kivalta ensimmäisenä herätessä vaan on mukava kun on jotain pehmeää ensimmäisenä.
Mummoni kutomat matot ovat kultakimpeleet ja vaalin näitä hartaasti. Uusia en enää saa. Toivon todellakin että tulisi lunta ja pikkupakkasta että pysyvät mahdollisimman pitkään puhtaana.
Mutta nautin silti näiden läsnäolosta.

Pellavaverhot ja mummon kutomat matot.


mummon kutomat matot.

Joulunodotus tunnelmiin.

Saatat Pitää Myös

0 comments