TÄYDELLISET TAULUT KOTIINI + SPESIAALI alekoodi sinulle

marraskuuta 27, 2020

HIP HEI ja oikein mahtavaa perjantaita,

Yhteistyössä Poster Store

Koti

Koti on maailman tärkein paikka. Tämä korona aika kodin tärkeys korostuu. Itse pidän vaihtelusta ja vaihtelunhaluisena pidän edullisista ja helpoista vaihtoehdoista, näin en pääse kyllästymään helposti. Koti tulee olla asujansa näköinen ja pidetty pakopaikka maailman vastaan. Persoonallinen tai ei voi se silti näyttää hyvältä ja sen ei tarvitse olla kallista.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu makuuhuone sisustusalekoodi

BLACK FRIDAY

Musta viikonloppu 27.11 - 30.11. joka päättyy cyber maanantaihin. 4 päivän ajan minulla on tarjota sinulle spesiaali alekoodi Poster Storen julisteiden verkkokauppaan. Käytä nyt! Saat edullisesti uutta kotiin tai vaikka joululahjaksi. Kannattaa suunnata verkkoon niin upeita tarjouksia löytyy. Käytä EHDOTTOMASTI alekoodi postauksen lopusta.

Sain mahdollisuuden täydentää upeilla tauluilla kotini seiniä. Skandinaavisen kauniit julisteet sekä upeat kehykset ja voit tehdä seinistäsi oman näköisen.
Positiivinen ongelma, niin paljon liian kauniita julisteita, että meinasi valinnanvaikeus iskeä, joten pitää varmaan hyödyntää tämä upea tarjous, lisätilauksella.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu makuuhuone sisustus alekoodi

POSTER STORE

Poster Storesta löydät tyylikkäitä ja edullisia julisteita ja kehyksiä sekä paljon inspiraatiota ja upeita ideoita, siitä miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveittesi mukaisen. Tämä käy helposti ja edullisesti tauluilla. Erilaiset kehykset sekä oman mieltymyksesi mukaisilla julisteilla teet kodistasi kauneimman paikan maailmassa.

Julisteet eivät ole vain trendikkäitä tai kauniita, vaan otamme myös YMPÄRISTÖN huomioon niin tuotanto- kuin toimitusprosessissa.
Poster Store toimittaa nopeasti ja kauniisti pakattuna julisteet suoraan lähimpään postiisi.

ERIKOKOISET TAULUT

Julisteita kuten kehyksiä on montaa eri kokoa. Laittamalla julisteet kehyksiin, on sinulla taulu valmiina ripustettavaksi seinälle. Kokoamalla eri kokoisia tauluja seinälle saa kauniin tauluseinän ja omannäköisen ja omaan kotiin sopivan tyylin helposti. Nämä todella laadukkaat julisteet ja kehykset kestävät aikaa ja tyyliä. Poster storen inspiraatio sivut on kyllä melko kaunista ilta lukemista ja kun pääsee vauhtiin olisi voinut valita vaikka ja kuinka monta, vain oma mielikuvituksesi on rajana. 

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu olohuone sisustusalekoodi

HAAVEMATKALLA

Miltä kuulostaisi pieni haavematka. Sinne missä hiekkaranta ja auringonlaskussa kimmaltava vesi vai tuulessa heiluva palmunlehti. Oli ajatus matkailussasi minne päin tahansa, pääset sinne helposti ja nopeasti mielikuvitusmatkallasi ja katselemalla kauniita julisteita tekemällä niistä tauluja omille seinillesi. Valitsemalla itsellesi mieluisimmat aiheet kauniissa julisteissa. Teet oma valinnaisilla kehyksillä oman tyylisi mukaiset taulut kotiisi, voit näin tehdä vaikka joka päivä. Itselläni ei ole minkäänlaista matkakuumetta, mutta näin ajatusleikkinä voisin mennä lämpimälle hiekkarannalle, kylmä juoma kädessä ja vain ihastelemaan maisemaa ja kaunista maailmaa. Moneen kertaan katselin suurien temppeleitä upeissa väreissä, kuitenkaan valitsematta niitä. Eniten pidän kukista sekä luonnosta. Nyt on kyllä tullut huomattua nuo kaikki kauniit kaupunki julisteet, saanut makumatkoja erilaisiin maisemiin tauluilla. On innostuksesi kohde luonto, kaupunki, eläin tai kasvit tai vaikka James Bond, saat lukuisista julisteista oman mukaisen ja eri huoneisiin sopivan tunnelman taatusti. Toki pitää muistaa vuodenajan mukaiset julisteet. Kesäiset ja talviset, joulu, juhannus, näin saa monta eri kategoriaa ja eriaiheista tyyliä kotiin.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu olohuone sisustus alekoodi

TAULUJEN MONET VÄRIT


Taulut kertovat omaa tarinaani. Minun taulussa rakkaus kukkasiin, varsinkin pihan kaunottareen pioniin. Onhan uusimman julisteen nimikin vaaleanpunainen pioni unelma. 
Tätä uusinta taulua en voinut viedä makuuhuoneeseen vaan ajatus kesäisestä pionin kukasta ja ripauksella pimeän ajan tunnelmavaloja ja takka. Ovatkin aika kivat yhdessä.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu olohuone sisustus alekoodi

Tauluilla saa pehmeyttä kylmiin värittömiin seiniin ja silmille kauneutta helposti ja jokaiseen tyyliin ja jokaiseen kotiin. Minulla on monta eri tyylin ja taulujen väreihin sopivia tekstiilejä, joilla voin tehdä makuuhuoneen sisustukseen vaikka joka viikko muutoksen. Taulujen värien ja tekstiilien muutoksella on tämä helppo toteuttaa ilman suurempaa remonttia.
 
taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu makuuhuone skandinaavinen  sisustus alekoodi


Nyt on tyylikästä sekä edullista saavuttaa eri tyylejä omaan kotiin. 
Nyt makuuhuone sai valkoisen lisäksi mustaa tauluissa. Kontrasti tuo ihan kivasti vaaleutta pimeään vuoden aikaan.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi joulu olohuone sisustus alekoodi

TEININ HUONEEN TAULUT

Meidän nuorin tyttö, ikää 14- vuotta. On todella tarkka tyylistään, joka näkyy vaatteissa, sekä omassa huoneessa, siksi hän vihaa yli kaiken äidin valitsemaa tapettia ja olen luvannut tämän tapetoida hänen haluamalla tapetilla. Ehkä joskus :) Siksi päätin antaa tytön valita omat taulut oman mielen mukaan omaan huoneeseen. Ihastuminen musta valkoiseen, vanhoihin kuviin, varsinkin autoihin näkyy tähän huoneeseen valituissa julisteissa. Laadukkaat kuvat ja helppokäyttöiset kehykset tuovat omaa persoonaa teinin huoneeseen. 
Nyrkkeilyhanskat, f**k it ja vanhat autot päätyivät teinin huoneeseen. ( f**k it oli äidin valinta) Kuten huomaatte ei kaikki teini tytöt tykkää mekoista tai meikeistä. En minäkään nuorena, vaikka vaaleanpunainen on aina ollut lempivärini. Sen verran tyttömäisyyttä meiltä löytyy nykyään, mikä on pikku hiljaa kasvanut. 

taulu juliste posterstore teini mustavalkoinen

Persoonat saavat näkyä ja omasta tyylistä saa pitää ja kaikkien tarvitse tykätä samoista asioista. Ei lapsen huone tarvitse olla muun kodin kaltainen, vaan oma tila saa olla omannäköinen. 

taulu juliste posterstore teinin huone

VAIHTOKEHYKSET

Valitsimme kaikkiin julisteisiin puukehykset, vaikka vaihtoehtoja on myös metallikehyksiä monista väreistä ja tyyleistä. Laadukkaat helposti laitettavat julisteet on helppo laittaa näihin laadukkaisiin kehyksiin. Voimme myöhemmin tilata lisää julisteita vaihdettavaksi näihin kehyksiin, varsinkin jos löytyy yhtä vaihtelunhaluisuutta kuten minulla. 
Parasta näissä kehyksissä on se ETTEI nämä kehykset sisällä lasia. Olisi ollut aika hurjaa, miehen saadessa taulun niskaansa. Tämä on meille ainakin hyvä asia. Niin monta kertaa olemme lasinsirpaleita imuroitu, etten halua tähän enää ryhtyä. Toinen kevyet laadukkaat kehykset ovat kevyempiä asetella seinälle tai kuten makuuhuoneessani nojaamalla rennosti sängynpäätyyn.
Kahteen kauniiseen peikonlehden julisteelle A4 kokoisena valitsin julisteripustimet, nämä yksinkertaisen kauniit ja helpot käyttää saavat kivan kevyen fiiliksen. Toki tälle joulun ajalle eivät ne parhaimmat, mutta kevättä kohden aina vain paranee.

taulu juliste posterstore blogiyhteistyö boheemi
BLACK FRIDAYN ERIKOISKAMPANJA JUURI SINULLE

Tänä viikonloppuna 27.11.- 30.11.2020 Poster store tarjoaa uskomattoman alennuksen blogini lukijoille eli juuri sinulle.
BLACK FRIDAYSTA eli Perjantaista 27.11- CYBER MONDAY eli maanantaihin 30.11. saat - 45% alennuksen julisteista( ei koske Selection) 
koodilla marjakuja45
Hyppää mukaan verkkokaupan hulinoihin, täältä

Nähdään verkkokaupassa,

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

1 comments