LEHTITELINE ARROW

marraskuuta 16, 2020

 MOI

Mainos Lanka & muovi


Sain Somessa.com sekä Lanka & muovi verkkokaupan kanssa yhteistyössä kotiin kotimaisen kätevän lehtitelineen.

lanka & muovi, verkkokauppa arrow lehtiteline sisustus kotimainen

Lehtiteline ARROW pelkästään puhuttelee ihan näin tyhjänäkin, mutta luulen tämän jäävän keittiöön kalenterin ja tärkeiden papereiden muistipaikaksi. Meillä kun tarvitsee olla paikka jossa kalenterissa on työvuoroni. Muuten kukaan en myöskään minä tiedä milloin menen töihin. Vuorotyön iloja. Tällä hetkellä kalenteri oli sinitarralla liimattu jo revennytkin paperi, onhan vuosi jo lopuillaan :) joten sitä en kuviin halunnut. Uusi vuosi ja uusi kalenteri saa olla kaikkien näkyvillä näin makeassa lehtitelineessä keittiön seinällä. Toki myös lehdet varsinkin ne lukemattomat saavat tästä oivan paikan.

lanka & muovi, verkkokauppa arrow lehtiteline sisustus kotimainen

Kooltaan tähän mahtuu reilu A4 kokoinen, kuten tuo kahvitaulu on kooltaan.
Vielä en ruuvannut seinään, kun en osannut suoralta kädeltä paikkaa katsoa.
Mutta tulee saamaan paikan seinältä.
Lehtitelineen muotokielessä on jotain mikä niin maagista ja näyttävää.

lanka & muovi, verkkokauppa arrow lehtiteline sisustus kotimainen

Vaikka tuote on eloton, on mukava olla mukana mainostamassa kotimaista yritystä ja varsinkin kun tuotteet tuovat järjestystä ja helpotusta kotiin ja arkeen.

Tutustuessa Lanka & Muoviin huomasin kyllä monia kekseliäitä ja kauniita kodin järjestyksen ja säilyttämisen ratkaisuja. Osalla tuotteissa on nostalginen muisto mummolasta ja varsinkin nuo kylpyhuoneen telineet joissa saippuat aina oli. Taisi kotona olla samanlaisessa kaikki tumput ja pipot eteisessä.

Lanka & Muovi on kotimainen, täysin suomalainen perheyritys, jonka verkkokaupasta löytyy kodin arjen pyöritystä helpottavia tuotteita. 

Kekseliäitä järjestelmiä kauniille kodille.

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

1 comments