KIRPPISLÖYTÖNÄ VALLILAN KOIVIKKO VERHOKAPPA

lokakuuta 28, 2020

 Moikkelis moi 
Yhtenä päivänä viime viikolla päätimme äidin kanssa pitää äiti tytär päivän ja sehän tarkoittaa kirppiskierrosta. Ajelimme noin 100 km Viirin kirpparille Klaukkalaan. Maskit tottuneesti naamassa tutkimaan uusia löytöjä.
Ihan hiukan olin ajatellut voisi tuon mustavalkoisen verhokapan, joita on muuten 2 hiukan eri kuviolla välillä vaihtaa erilaiseen. Monet Marimekon kuviot ovat aikojen saatossa olleet käytössä ja nyt uusimpana ihastuksen kohteena on Vallilan kuviot.
Vaikka en kovin helposti kuvioihin ihastu saati sitten väreihin. Oli tämä rakkautta ensisilmäyksellä, vielä kun tiesin ruskean värin sointuvan vanhoihin Ton dejavu tuolien väriin. Valkoinen pyöreä pöytä ja vesihyasintti tabletit luovat yhdessä hyvän värisävyn.

Oikea sisustusammattilainen :) NO en todellakaan, tykkään vaan sisustamisesta.
Oma tyyli on vain mitä on, hahmottaminen on välillä vaikeaa ja pitää ensin kokeilla mikä voisi sopia tilaan ja sen tuomaan tunnelmaan.

Julkaisin tämä kuvan muutama päivä sitten facebookin ryhmässä ja sain niin paljon kehuja, että olin oikein ylpeä ostoksestani ja kauniista keittiöstäni.

vallila koivikko kirppislöytö kierrätyskoti keittiö sisustus ton dejavu tuolit pyöreä pöytä


Tunnelma on tärkein

Tilan tuoma tunnelma on kaikkein tärkeintä. Aamukahvia keittäessä silmä lepää hämärässä valossa ja katse kiinnittyy kaikkiin kauniisiin asioihin. Kuvaaminen on vain hämärässä haastavaa ja lasit heijastavat takaisin, anteeksi siitä.

Kodin keittiö on paikka jossa  minä yleensä teen ruokaa ja arkena myös  päädymme samaan ruokapöytään. Harmillisesti vuorotyöni ja varsinkin iltavuoropäivinä näemme liian vähän ja yhdessä syöminen vaan jää.

Vapaapäivinä otan aikaa takaisin ja näin sisustan kotia omien mieltymysten ja ehkä ihan vähän kuuntelen muiden mielipiteitä, tehden kodista tämän ajan tärkeimmän turvasataman.

vallila koivikko kirppislöytö kierrätyskoti keittiö sisustus ton dejavu tuolit pyöreä pöytä

Kirpparilta kotoisin

Ihan ison ja tärkein kotini sisustamisessa on että ostan kierrätettynä kirpparilta. Isoimmat hankinnat kyllä tehdään uutena mutta nämä muut päähänpinttymät on loistavaa löytää kirpparilta ja tehdä mahtavia edullisia löytöjä. Varsin usein nämä sisustusjutut ovat vielä loistokuntoiset, joten kukaan ellen itse kerro eivät tiedä että olen hankkinut nämä kierrätettynä.
Toisinaan minulla on paikka heti mielessä jos jonkun löydän, usein kyllä vain tahto ja halu ja ihastuminen ajaa ostamaan tavaran. Sen enempää miettimättä.


Vaihtoehtoja oli muutama verhokappa, mutta Vallilan koivikko, kuvassa suomalaiset kuuran huuraiset koivut joihin ihastuin tässä kankaassa. Ajattelin että tämä on loistava vaihtoehto ja varsinkin näin syksyä kohti tunnelma on saavutettavissa ja siitä on nautittava, koska ei voi harata tätä mustaa ja sateista aikaa vastaan. Lidlin 3 euron patterivalot sopivat vielä varsin hyvin väreihin. :)

Toisaalta mikä ihana syksyinen päivä, kun tässä tätä kirjoitan aurinko pilkahtaa ja on kuivaa ja sininen taivas. Pitää lähteä ottaa haravasta jotain irti ja saa samalla pää tuuletusta pihalla. Illan tullen voi sytyttää muutaman kynttilän ja ehkä hiukan nauttia hämärästä illasta. Jos vielä asentaisi joitain värillisiä valoja Halloween viikonlopuksi.

Yhteenvetona voisi sanoa että sen oikean tunnelman voi myös löytää kirpparilta.

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

1 comments