Keittiöön pientä joulua!

joulukuuta 14, 2014

Keittiö on paikka, johon yleensä laitan eniten joulua, siis minun mittapuussa eniten ♥
Onhan keittiö paikkana se missä joulun herkut tehdään ja nautitaan, eikö? Pienet ja suuret tontut häärii..

joulu asetelma sisustus keittiö

Keittiössä meillä on puustellin kaapistot. Vetimet on vaihdettu Ikean malliin. Moni on näitä värieroja ihmetellyt kuinka on vain vaihdettu yläkaapit, eikä alakaappeja ollenkaan..:)

joulu asetelma sisustus keittiö

Muutoksia olemme miettineet ja minä haluaisin vain :) uuden liesituulettimen,rosterisen ja  hanan, tietysti sellaisen kaarihanan ja pienemmän mikron ja uuden lattian.. Lista taitaa vain jatkua.. :)
Mieluinen lattia olisi laminaatti, joka on laatan näköistä ja tummempaa kuin nykyinen tai sitten olohuoneen tyylistä. Lisäksi voisi vaihtaa lavuaarin pienemmäksi ja samalla menisi kyllä työtasot vaihtoon. Toki tasoihin voisi sopia paremmin tummempi puu. Välitilassa on samaa väriä kuin tasoissa olevaa levyä ja ja jos välitilaan vaihtais jotakin tummempaa, toisiko siihen hiukan ryhtiä...
Oi voi miettiä täytyy..
joulu asetelma sisustus keittiö

Valoa ei meinaa millään saada tarpeeksi kuviin, osa kuvista on liian keltaisia ja lisäksi kuvaaja on amatööri ja pimeys  ;(
joulu asetelma sisustus keittiö

Mukavaahan on tehdä hankintoja, mutta itse koitan parhaani mukaan välttää kertakäyttökulttuuria täysin, eli joka joulu ei uusia koristeita tai sisustusjuttuja tule. Kukat ova kyllä aika lyhytikäisiä, mutta pientä piristystä arkeen on mukava saada. Kirppareita rakastan kierrellä, mut nyt on jäänyt tosi vähälle, kun työt haittaa vapaa-aikaa. Tarjottimen löysin kirpparilta ja nuo ihanat pienet leivovuoat.. Kierrättämistä kannatan ehdottomasti. Verhot ja pöytäliina on jo montavuotta vanhat, mut aina ne kuitenkin mielestäni sopii joulunaikaan.


  Kiva kun olen saanut uusi lukijoita ja jälleen kerran kiitos ihanista kommenttejanne :)

 Muratti on kyllä tykännyt kasvaa tässä hyllyllä,kun kesän jälkeen otin sen sisälle. Peltitalossa on sisällä valot, mut ei siniset, vaikka siltä näyttää.


Sydän on korttiteline, joka odottaa joulukortteja. Nyt siinä roikkuu 3,5v. tarhassa tekemä pehmojoulupukki. On tainnut tädit tehdä enemmän kuin poika.. :)
joulu asetelma sisustus keittiö

joulu asetelma sisustus keittiö

                                         Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille ja tulevaa uutta viikkoa!

joulu asetelma sisustus keittiö

Saatat Pitää Myös

18 comments